Δρ. Ιωάννης Γιαννάς

O Δρ. Ιωάννης Γιαννάς αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικεύτηκε στην Αισθητική, Πλαστική και Επανορθωτική Χειρουργική στη Μεγάλη Βρετανία, όπου εργάσθηκε για 15 χρόνια, αρχικά ως ειδικευόμενος και στη συνέχεια ως επιμελητής και διευθυντής, σε μερικά από τα σημαντικότερα νοσοκομεία της χώρας.

Με περισσότερες από 12.000 επεμβάσεις στο ενεργητικό του, σημαντικές επιστημονικές δημοσιεύσεις και συμμετοχές σε ελληνικούς και διεθνείς επιστημονικούς φορείς, ο Δρ. Γιαννάς είναι από τα πιο αναγνωρισμένα μέλη της διεθνούς κοινότητας της Αισθητικής, Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής. Είναι Διπλωματούχο μέλος του Βασιλικού Κολλεγίου Πλαστικών Χειρουργών της Μεγ. Βρετανίας, του Βασιλικού Κολλεγίου Χειρουργών του Λονδίνου, του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αισθητικής, Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής, της Διεθνούς Εταιρειας Αισθητικής και Πλαστικής Χειρουργικής (ISAPS) , της Αμερικανικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής (ASAPS) και της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής.

Σήμερα, ο Δρ. Γιαννάς προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Ευρωκλινική Αθηνών, όπου είναι Διευθυντής της Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής Κλινικής, καθώς και στο Ιατρικό Αθηνών, στο Μαρούσι, ενώ διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Αθήνα (Βασ. Σοφiας 63), όπου δέχεται κατόπιν ραντεβού. Παράλληλα, συνεχίζει την επαγγελματική παρουσία του στη Μεγ. Βρετανία, για 2 εβδομάδες κάθε μήνα στη φημισμένη Harley Street στο κεντρικό Λονδίνο. Στο Λονδίνο συνεργάζεται και χειρουργεί σε 2 ιδιωτικά νοσοκομεία στο κέντρο της πόλης.

Τα τελευταία χρόνια ο Δρ. Γιαννάς έχει εστιάσει το ενδιαφέρον του στην κοσμητική και αισθητική χειρουργικά, αλλά συνεχίζει να ασχολείται με την αποκατάσταση του μαστού, την ογκολογία κεφαλής και τραχήλου, τον καρκίνο του δέρματος και την μικροχειρουργική. Σταθερός στόχος του είναι να προσφέρει στους ασθενείς του την πιο ενδεδειγμένη και εξελιγμένη άποψη της Αισθητικής, Πλαστικής Χειρουργικής και Μικροχειρουργικής.

Μιλάει ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά.

περισσότερα

Νίκος Σαρτζετάκης

O Ιατρός, Μαιευτήρας και Γυναικολόγος Νίκος Σαρτζετάκης γεννήθηκε στην Αθήνα και
μεγάλωσε στο Χαλάνδρι. Σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης και πέρασε ένα κομμάτι των σπουδών του στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και στο Karolinska institutet της Σουηδίας.

Άσκησε την Ιατρική στο Γενικό Νοσοκομείο της Σύρου, στο Περιφερειακό Πολυδύναμο Ιατρείο της Δονούσας, στο Γενικό Νοσοκομείο της Ρόδου και στο Γενικό Νοσοκομείο των Χανίων. Ειδικεύθηκε στην Μαιευτική Γυναικολογία στο Αρεταίειο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στην Αθήνα.

Άσκησε Μαιευτική Γυναικολογία πρώτης γραμμής αλλά ασχολήθηκε ιδιαίτερα με την ποιότητα ζωής της γυναίκας στην περίοδο της ωριμότητας. Από το 2013 υπηρετεί την επιστήμη στον ιδιωτικό τομέα. Είναι τακτικός επιστημονικός συνεργάτης των ιδιωτικών νοσοκομείων ΙΑΣΩ, Λητώ και ΜΗΤΕΡΑ.

Πιστεύει πως ο γυναικολόγος πρέπει να ακούει πραγματικά την ασθενή του, να ενημερώνεται για τις τελευταίες τεχνολογίες στην επιστήμη τού και να μπορεί να τις προσαρμόζει κατάλληλα για να δίνει λύσεις στις ανάγκες της.

περισσότερα

Βαβάτσικου Αθανασία Θεοδoσία

H Αθανασία Θεοδοσία Βαβάτσικου είναι πτυχιούχος αισθητικός με πολυετή εμπειρία σε μεγάλα κέντρα αισθητικής και κοσμετολογίας. Στο Κέντρο Αναγεννητικής Ιατρικής και Αισθητικής Χειρουργικής Πλαστικής, NUOVA FEMINA, είναι υπεύθυνη για τις υπηρεσίες Αισθητικής Δερματολογίας.